Stage de primavera

Dies 31 i 1 de juny 2014

CAP DE SETMANA DE MULTIAVENTURA AL MONTSEC


Com es veu a la foto, ja fa anys que ens "remenem" per la serra del Montsec (foto nov 2009)

Aquest any repetim estada al Montsec de Rúbies i el refugi de Meià com a centre logístic. 
SORTIDA DISSABTE
*El lloc de trobada es a l'estació de bus Tàrrega (parquing) a les 16h.

*Arribada a Montmagastre a les 17h on començarem una excursió de dues hores, veient les restes de l'antic castell que hi ha dalt del cim. Per ubicar-nos, la muntanya de Montmagastre es la que trobem quan passem per Artesa de Segre direcció el coll de Comiols, formant una piràmide ben visible quilòmetres enllà.
Un cop al cim de 762m explicació de la geologia de la zona i recerca del Castell de Boixadors (sortida del mes de març). També farem una petita practica de geocatxing "recerca de petits tresors" mitjançant unes pistes que ens donarà les restes de l'ermita.

*Arribada al campament "base" del refugi de Meià 20h,  preparació de la brasa i tendes.

*A les 21h sopar comunitari

*Un cop acabem de sopar i si la climatologia o permet hi ha una molt interessant nit de les estrelles, en un lloc privilegiat per la visió de les constelacions ,planetes etc.

SORTIDA DIUMENGE
*Esmorzar comunitari amb productes típics que podem trobar a la nevera o rebost de casa nostra (cal portar-lo)

*Segona prova infantil d'orientació. Consisteix a trobar cada equip el nombre màxim de balises que estaran ben amagades per la zona.Tirolina,i ponts tibetans estaran repartits pel recorregut. L'organització facilitarà als equips un planell de la zona amb les balises marcades. El temps màxim per realitzar la prova es de 1h i guanyarà l'equip que aconsegueixi més punts.

*Dinar a les 14h paella comunitària a l'esplanada del refugi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada