Sortides del primer trimestre

Mica en mica comencem a confeccionar el calendari de sortides per la temporada 2016/2017

Com a novetat tornem a recuperar la sortida aran de mar, seguint els camins de ronda del litoral Tarragoní. Les sortides de més éxit no faltaran com els tres dies de btt per setmana santa, la pujada del pesebre dalt d'un cim etc....
També realitzarem sortides anomenades "alternatives" o mig improvisades que poden progamar-se en pocs dies d'antelació quan els organitzadors disposin de temps.
Recordem que som una secció del centre excursionista i recomanem ser socis i federar-se per evitar contratemps. Estem oberts a nous membres que vulguin compartir la filosofia de coneixer i compartir vivències a la natura acompanyats dels nostres fills.

De moment avancem algunes propostes que esperem us agradin:

Dia 19 de novembre visita al boulder indoor de Lleida on podem provar de fer uns passets d'escalada d'una manera segura i assesorats per profesionals. Aprofiteu l'entrada a preu reduit pels socis del centre.Només per veure la sala d'escalada més gran de Lleida ja val la pena.
Us deixem aquest enllaç per veure les magnífiques intal.lacions http://www.boulderindoor.com/






Dia 27 de novembre excursió a Figuerola del Camp convinada amb una petita ferrata d'iniciació. Sortirem del poble i agafarem el camí cap a Prenafeta. Aprofitarem per fer el cim del Tossal Gros situat aprop del coll de l'Illa.
Exepcionals vistes de la Conca i l'Alt Camp i dels boletus?
La sortida de referència seria aquesta trobada al wikiloc http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3416713



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada