Sortida cicloturista per l'Empordà

RUTA CICLOTURISTA PER L’EMPORDÀ - SETMANA SANTA 2014
17, 18 i 19 d’abril
…PER LES TERRES DELS GRECS I D’EN DALÍ EN BICICETA…
de Camallera a Figueres.


Primer dia  Camallera – L’Escala
A les 11.00 ens trobem a Camalllera, cotxes aparcats i bici a punt.  Cap a les 11.30, Taller pels nens i nenes “Normes per anar en bicicleta en grup sense prendre mal”.  Cap a les 12.00, Som-hi!
Agafarem els camins de la xarxa cicloturista del Baix Empordà, que combina carreteres poc transitades i camins rurals. Creuarem boscos i poblets encantadors fins arribar a… la platja! Visita a l’Escala, bany de peus, gelat nocturn,… (i els nens? que fem amb els nens aquesta nit???). 
 Segon dia: L’Escala – Castelló d’Empúries

De l’Escala seguirem la pista ciclista que passa per les runes gregues d’Empuries fins a Sant Martí. Allà agafarem un caminet que creua la plana agrícola de l’Empordà fins a Sant Pere Pescador. De Sant Pere a Castelló creuarem els aiguamolls envoltats de verds arrossars i acompanyats per les aus dels aiguamolls. Castelló d’Empúries és un poble molt bonic ple de carrers i carrerons.
 Tercer dia: Castelló d’Empúries - Figueres

Enfilem pel camí de que ressegueix el riu Muga, i ens desviem fins arribar a Perelada. A Perelada seguirem el ‘Camí  de Sant Jaume’ fins a Figueres, on buscarem la inspiració d’en Dalí… i ben inspirats agafarem el trens fins a Camallera una altre vegada

1 comentari:

  1. Vull felicitar a la familia Muntaner Ayuso per l'organització i paciéncia.
    Gràcies companys.
    Familia Tous Bullich

    ResponElimina