Piulada Barranc de Basender

Aquest diumenge dia 10 de novembre passarà a la història com a inici del primer barranc  de les sortides familiars aeu. Quina estrena més bonica !!!.

Sortim de Tàrrega a les 8.15 direcció Lleida, passat Barbastre ens desviem cap Alquézar i Colungo, ja només queda 8km fins l'aparcament on deixem els cotxes. Un cop equipats ja anem a trobar el barranc del Basender.

Comencem a caminar pel llit del riu els tretze "aventurers" fins a trobar els primers ràpels. Desprès de l'aprenentatge del primer ràpel anem agafant més confiança per afrontar el quatre següents. El ritme del grup cada cop es més àgil i completem el descens en tres hores finalitzant-lo a les tres del migdia.
Per parlar del barranc i de l'experiència del seu descens cal recórrer aquell tòpic d'una imatge val més que mil paraules,.Tots els que hem pogut fer el descens encara estem exultans d'emoció i alegria.

Gràcies, Ramon, Jenny, Salva per la vostra paciència i coneixements, a tu Txus gràcies perquè sabem que ens faràs un vídeo collonut amb la teva Go-Pro i els altres grans i petits gràcies per la vostra determinació a tirar endavant superant la por i poder gaudir tots junts d'aquest magnific barranc.


Nuria Segara (supermami) optimista davant l'últim rappel de 14 metres

Aquí ja tenim les primeres fotos de la sortida al Basender i aviat penjarem el vídeo del Txus


AQUÍ HI HA L'ENLLAÇ AL VIDEO

2 comentaris:

  1. Ohhhh cada vegada que veig el video es com si tornes a baixarrr. Repetirem l'experiència.

    ResponElimina
  2. Hola sóc el Francesc quina rabia jo també ho vull fer, m'ha agradat molt les fotos i la peli.
    Jo sóc la Joana i a mi també m'han agradat molt les fotos, la peli i sobre tot l'experiència ho vull tornar a repetir i aquest cop amb el Francesc.

    ResponElimina