Piulada dels indrets mítics i llegendaris

Piulada del cap de setmana 1-2 de juny

Quin final de temporada mès bònic i variat que tenim al calendari de les sortides familiars del centre excursionista. A l'Abril va ser la neu del Port del Compte, al maig bici per la via verda dels Ports, ara excursionisme pels indrets mítics i llegendaris del Pallars i acabarem al juliol fent barranquisme al forat del Buli.
Aquesta sortida del mes de juny també ha estat plena de sensasions viscudes entre pares i fills, aprofitant el comfort de la casa de colònies de Gerri.
El dissabte comencem amb una bònica excursió de 370m de desnivell i 10km al santuari de Sant Pere de les Maleses, amb bany tonificant a mig camí (on dinem) a la capçalera del barranc i "petit" ensurt final pel despreniment de roques degut al vent. Per la tarda els petits acaben d'esprèmer totes les forces pujant i baixant un munt de vegades pels tobogans formigonats de Sort, mentre un equip va a fer la compra pel cap de setmana.
Per la nit fem el que toca sopar, foc a terra, tertúlia, històries de por, etc...
Ens aixequem diumenge amb tota la calma ,però desprès d'esmorzar ràpid ens activem amb la 1ª Prova d'Orientació Familiar aeu que consisteix en trobar el màxim de valisses amagades amb el menys temps possible, cal dir que l'habilitat dels participants, supera el temps estimat per l'organització en fer la prova, i tots els equips realitzen la prova en menys de 15min.
Encara aprofitem mès el matí fent l'excursió de va del Monestir de Gerri fins el Santuari d'Erboló, i al migdia arriba l'apoteosi final amb les costelles de porc marinades a l'estil Vilella que fem a la brassa.
Esforç, rialles, contes a mitjanit, bon menjar, ha estat un cúmul de sensacions que no serien possibles sense la bona predisposició de tota la gent que li agrada disfrutar dels petits grans plaers que et dona la vida.




Ja ho diuen, que van a venir unos hombres de negro


inici de la ruta cap a Sant Pere















i diumenge















 PODEU VISUALITZAR MÈS FOTOS EN AQUEST ENLLAÇ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada