Parc d' aventura a La Bovera

                                                                                      
La primavera arriba amb força i aquests territoris de secà,ara estan tenyits de verd.Tenim les aromàtiques esclatant gràcies a les últimes plujes i fer-hi una excursió, ens farà gaudir d' aquest indret que ara ens mostra la seva cara mès amable.
Terres d' ametllers,vinya,camps de cereal i oliveres, amagen unes petites roques on podrem fer uns passets d' escalada amb l'ajuda dels monitors-escaladors.

El lloc de trobada es a les 9.30 al santuari de La bovera, deixem els cotxes i a caminar,a trobar les roques amagades "d' en Martinez".   Excursió seguint camins rurals direcció a Verdú fins a trobar el lloc on poder fer uns estiraments i treure l' escalador/a que portem dins.

Per dinar utilitzarem les barbacoes de La Bovera i courem llonganissa i pà torrat per tothom. Per la tarda parc d' aventura als pins de la Bovera, tirolina de 15m, ponts tibetants i barra d' equilibri.

Material: roba i calçat comode, motxila i aigua.

Confirmeu assistència fent un comentari ok     Activitat pel dia 3 d' Abril

6 comentaris:

  1. Ok!!!
    Compteu amb nosaltres, la Joana i el Francesc ja estan pràcticant a la llitera de casa! Es podria dir que gairebé tenim entrenat el ponting.
    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Nosaltres també venim! Si no plou, ni neva ni estem malalts...
    La carn a la brasa amb all i oli, si voleu jo porto del que te força all, una o dos sencers o més si voleu...!

    ResponElimina
  3. Doncs farem llonganissa, amanides i pà torrat per grans i petits.
    Els de cal Boix-Eroles també venim i ja estem amb l' antibiotic per fer net de mals d' orella,panxa,cap i demès.

    ResponElimina
  4. Nosaltres també ens hi apuntem, som els Boix-Riasol, doncs compteu amb tots 4... esperem que d'aquí a diumenge no pesquem cap "virus" o similar...

    ResponElimina
  5. teniem moltes ganes de venir,però al final no podrà ser,esperem poder coincidir un altre dia,us desitjem que tingue-ho un molt bon dia a tots.
    salut!!!
    júlia,xènia i xavi.

    ResponElimina