Piulada Via Verda

Piulada del 12 de maig

Àrea recreativa del Santuari de Fontcalda (aigues termals)

La sortida amb bici per la Via Verda ha estat un exit. Aquest tram de via es el 80% amb lleugera baixada i la resta un passeig amable vora el riu Ebre. Sortim de Tàrrega a les 9 del matí i passem per l'eix de l'Ebre fins arribar en poc mès de 2 hores a l'estació d'Arnes-Lledó.                                                                     
Un cop equipats comencem a pedalar per l'antiga via, ara coberta amb una lleugera capa d'asfalt que facilita molt el transitar amb la bicicleta. La primera estació que passem es la d'Horta de Sant Joan, al quilòmetre 4 i desprès ja venen Bot, Prat de Compte, Pinell de Brai (Terra Alta) i Benifallet i Xerta (Baix Ebre).

El recorregut es ple de tùnels, aqueductes i tot acompanyat d'un paisatge d'una bellesa extraordinaria. Com es veu a la part superior de la foto l'encesa de la llum dels tùnels es per plaques solars, sempre que no les malmetin, per això es imprescindible portar a mà una pila per poder veure els trams interiors.   


Aquí es pot veure per on passa la part final del tram de via verda que hem fet, a tocar de l'Ebre, de Benifallet fins a Xerta, quilòmetre 37 i fi de l'excursió.    

FENT UN CLICK EN AQUEST ENLLAÇ TENIU MÈS FOTOS.                                                                 
                 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada