Les pròximes sortides

SORTIDES FAMILIARS AEU    CALENDARI

Dia 22 de dessembre Cim del Tossal Gros 804m. Aquest any repetim la tradició de ficar el pessebre en un lloc emblemàtic (sostre comarcal de l’Urgell).

Dia 25 de Gener Excursió de Calafat a l’Ametlla de Mar. Recorregut planer a tocar del mar de 12 km. En dicen la costa dels pirates barbarescs.

Dia 22-23 de febrer Esquí de fons a l’estació de Sant Joan de l’Erm. Farem nit al refugi del pla de la basseta on el caliu de la llar de foc ens farà somiar amb nous itineraris.

Dia 23 de març Castell de Boixadors. Aquesta sortida serà molt original, ja que farem l’aproximació al lloc de l’excursió amb el tren.

Dia 18-19-20 d’abril Sortida amb btt per terres empordanes. Recorregut quasi planer per camins rurals . El plaer de la descoberta, l’atractiu d’enllaçar una ruta de tres dies, etc…

Dia 18 de maig El Pedró dels Quatre batlles. Sostre comarcal del solsonès amb 2384m es un mirador excepcional del Pirineu i la plana.

Dia 1 de juny Cap de setmana multiaventura al Montsec. ja fa uns anys que visitem aquesta serra tant propera i encara ens sorprenen racons amagats.

Dia 12-13 juliol Cim del Montsent de Pallars 2883m. Per guanyar desnivell aprofitarem el teleféric de la Vall Fosca que ens deixa a l’Estany Gento.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada